AoB testar hårspray

Okategoriserade |


Hej vänner, hur mår ni? Jag har åkt på kristallsjukan, tydligen är det vattnet i örat som släppt vilket gör så jag får jätte mycket yrsel. Det känns på samma sätt som när man går och lägger sig i sängen efter en rejäl utekväll med för många shots, hela rummet snurrar. Jag är en som biter ihop men denna vecka har det vart riktigt jobbigt, om jag får gnälla lite. All energi har gått till barnen så jobbet har fått lida lite.

Till något annat.

Jag fick hem en hårspray för några vecka sedan av någon PR byrå som jag faktiskt provade. Jag gillar ju att pröva nya produkter, vem gör inte det? Jag använder sällan hårspray men den luktade så gott så jag blev nyfiken. ( Min karl trodde att jag köpt en VS parfym när jag sprayade håret. Jag gillar söta dofter, tycker denna doftar lite melon.)

img-4282

Utan silikoner, drivgas. microplaster osv så det är ju bra grejer MEN jag hade nog velat ha i styrka 5. Tycker inte den riktigt höll en hel dag för mina ”beach waves”.

img-4276

Precis sprayat, sprayade rätt mycket. Osminkad och ”utan” ögonbryn. Behöver även fixa utväxten på naglarna, jaja.

img-4274

Efter några timmar började det plattas ut och mot kvällen såg lockarna ut som frissigt hår bara, tyvärr. Men den doftar sjukt gott. Någon som testat den? vad tycker ni?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *