Möhippa

img-4569

Hej vänner hur mår ni? Jag mår bra, jag fyllde 33 i fredags så jag har fått äta massvis med tårta i helgen.

Jag tänkte prata möhippa idag. För 3 år sedan fick jag och min vän Therese äran att vara brudtärnor och toastmasters på min vän Saras bröllop. Så när vi planerade möhippan tänkte vi först köra en riktig all in möhippa MEN när allt nästan är klart med förberedelserna så får vi reda på att Sara är gravid och två veckor efter det fick jag redan på att jag också va gravid. Så då fick vi tänka om och göra en gravidanpassad möhippa.

img-4568

Det vi fokuserade på var:

DEKORATION. Snoppar i alla dess former. En stor uppblåsbar en meters hög snopp mitt på bordet, snopp bestick och självfallet snopp sugrör till det alkoholfria bubblet.

img-4569

img-4570

ÅK MED STIL. Klart man ska åka i en limo på sin möhippa!

img-4571

KÄRLEK. Vi hade spelat in en film där Saras blivande man fick svara på frågor om Sara och deras förhållande. Hur dom träffades, pinsamheter samt hur bra koll han har på Sara. Tex ögonfärg, skostorlek mm. Videon avslutades med en jättefin kärlekshälsning till Sara.

HOMEPARTY. Vi bjöd in en tjej som visade sexleksaker i alla dess former. Så kul, öppnade upp till många skratt!

Utöver detta hade vi femkamp och en foto lek på Gröna lund. Sara fick ett papper där hon hade fått fotouppdrag. Tex ta en bild med någon som ser ut som en kändis. Ta en bild när du bytt skor med någon okänd person osv. Sen hade vi pimpat alla alkoholfria bubbel flaskor med roliga bilder på Sara och Philip. Therese hade gjort ett eget qviz med hjälp av hennes grafiker till pojkvän samt en film till, otroligt impad av det. Och lite annat smått och gott. Det vart riktigt lyckat.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *