Vad händer på jobbet?

img-4723_webb

img-4938_webb

img-4723_webbHej vänner, nu är det fredag och det känns som om denna vecka har gått väldigt snabbt. Jag hade behövt en dag till innan helg och vad har jag egentligen hunnit med denna vecka? Jag vet inte, haha. det känns som om det är massa bollar i luften som behövs få avslut på. Jag har inte heller hunnit prata med min chef vilket känns konstigt för vi brukar prata flera gånger i veckan, ibland flera gånger per dag.

Denna vecka update:

Jag letar läsarbröllop till oktober utgåvan men det har visat sig ta sin lilla tid. Både fotograf och brudparet måste vilja vara med, sen svara på frågor, välja ut bilder, layoutas, godkänna hur det presenteras i tidningen och sen kan de gå på tryck. Brukar bli några vänder tills det är klart. Så det sitter jag med.

Jag börjar även planera inför kommande modefotografering som ska ske inom snar framtid. Min vision är rätt stor så behöver se vad som är rimligt. Pandemin försvårar det hela för på vissa platser får man inte fota just nu (pga pandemin). Nu väntar jag på tillstånd men det kan ta någon vecka innan man vet om det gått igenom. Sen är det att boka modell, välja looks osv. Men jag älskar att få vara kreativ och att få planera och styla på modefotograferingar är en dröm som blivit verklighet. Älskar att se när ens vision blir verklighet, det är häftigt.

Utöver detta har jag gjort artiklar till sajten som kommer publiceras när som, chefen ska bara lägga sitt godkännande. Det tar tid att göra artiklar för vårt program vi använder oss av kan ibland logga ut av sig själv och har man då inte sparat det man gjort så måste man börja om. Det hände mig TVÅ gånger denna vecka MED SAMMA ARTIKEL, hur galen tror ni jag blev, haha. Men jag höll mig från att slänga datorn i golvet, djupandning och choklad pause räddade den.

Det känns även som att jag förövrigt suttit flera timmar i telefon och jagat folk utan resultat. Jag behöver investera i ett par airpods.

Annars då, jag har fått hem lite skönhetsprodukter från några PR byråer som ska bli kul att öppna upp och se vad det är för något.

BTW vår bloggerska Sofia Redmo gifte sig med sin kärlek i lördags, jag längtar efter hennes inlägg om deras bröllopsdag!

Nu tar vi helg vänner, snart är det IDOL! Jag hejar på Caspar, vem hejar ni på?

img-4722

 

Fotograf Maria Wideman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *