NYTT NUMMER UTE I BUTIK

img-5313

Hej vänner, har ni fredags feeling?

Nya numret är ute i butik, SOM JAG HAR LÄNGTAT! Wow vilken fin respons vi har fått och tack till er alla som delar på Instagram och alla ni som köper numret både i butik och på vår hemsida. ( Ni vet väll att ni får 25% rabatt om ni köper via vår hemsida?).

img-5313

Igår hade jag, Mr AoB och Ronja planeringsmöte på Vandernootska inför kommande numer och utvärdering av detta nummer.

img-5299

img-5302

img-5301

img-5300

Jag tycker det är ett jättefint numer och om man utgår från våra förutsättningar pga pandemin så gjorde vi ett väldigt bra jobb. Men med några små missar, tyvärr, vilket lätt händer då vi tre sitter på olika platser. Sen får man inte glömma att jag kastades in i allt precis när pandemin slog till så jag lär mig hur allt funkar as we speak. Vilket är på gott och ont.

Planen för kommande oktober utgåva är i rullning och snart går den på tryck och nästa års utgåvor kommer bli så jäkla bra.

Vi vill verkligen TACKA alla som vi fått chansen att jobba med i detta numer. Utan er så hade det inte blivit så här bra!

Det hade vart jättekul om alla ni som köpt och läst vår nya utgåva ger oss er feedback. Vad va bra, mindre bra, vad vill ni se mer av osv. Det är för er läsare vi gör det så dela med er av era tankar!

Vi fick även pröva en rolig grej på mötet. Inget betalt samarbete. Det är nått nytt på marknaden, alkoholhaltig dryck men det känns som du dricker loka. Det ska va som en ”skinny bitch” dvs med färre kolhydrater. Jag hade nog lätt valt det i mina yngre dagar men nu, nej, ska det va alkohol ska de smaka det och inte loka. haha.

img-5297

img-5298

Vänner hoppas ni får en härlig helg! Vi hörs på måndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *