Veckans update

img-5464

Hej vänner det känns som att tiden springer just nu. Vi har börjat få julfeeling här hemma redan, haha. Helgen bestod av familjemys med vattenpöls lek (och bad) och promenad i Haga parken. Förstår att många brudpar åker och fotar sig där, fantastiskt vackert. Vad gjorde ni i helgen?

img-5465

Alaattin hade vatten till knäna och sen tog han sig ett dopp ( läs ramlade så hela han blev blöt. Han tyckte det var jättekul, inte jag, så då gick vi hem).

img-5464

Vädret var fantastiskt i söndags, så härligt att promenera ute i solskenet.

Vad händer denna vecka:

Btw, ni vet väll att vår tidning finns att läsa på Readly?

Jag har frågat er läsare lite frågor på vår instagram stories och det är så kul när ni svarar, så kul att jag kommer ta med några utvalda svar i kommande oktober nummer! Så fortsätt att följa oss, skriva, skicka DM och kommentera, vi blir så glada! Kom ihåg att läsa våra bloggar för det har jag inte hunnit med. HÄR hittar ni dom 🙂

Kram på er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *