Villhöver

img-5743

Hej vänner just nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och äter marabou frukt och mandel, riktig pensionärs choklad haha, men så god. Jag njuter lite av en lugn stund med Long Island medium på TLC. Tittar ni på det programmet? Jag älskar det, vilken dröm det hade varit att träffa henne. För er som inte vet så är hon ett medium och jag tror 100 % att det hon gör är äkta.

img-5746

Har ni sett AoBs film från vår senaste modefotografering? Den hittar ni på sajten samt på vår youtube kanal, Allt om Bröllop Wedding channel. Den är filmad av My SpecialDay Photography.

Vädret idag är strunt, grått och regn, dvs perfekt shoppingväder. Även perfekt väder för att gå in och tävla på vår sajt. Vinn en parfym till ett värde av 5000 kr eller vackra smyckesaskar! Känner inte ni att när det är ny årstid så vill man uppdatera sin garderob eller göra en make over på sig själv. Jag tror att jag ska beställa en väska i present till mig själv, det är något jag ”vill-höver” dvs något jag vill och samtidigt behöver. Får se om jag slår till under dagen…

Jag fyndade denna kappa på H&M med 25% rabatt så jag betalade bara 374 kr, det var ju som hittat! Kul när man gör fynd.

img-5743

img-5744

img-5745

Foto Maria Wideman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *