AoB testar Weleda

img-6031
Hej vänner. Jag tänkte dela med mig av ett pr utskick jag fått, inget betalt samarbete. Anledningen till att jag prövade detta är för att jag aldrig tidigare provat något från Weleda men jag har hört mycket gott om det märket.

img-6031

Det jag fick hem var för torr hud vilket passar bra nu till höst/vintern. Dock är jag inte så super torr just nu men jag tror den fetaste krämen är bra att smörja in tex armbågar, knän osv innan man kletar in sig i BUS så den kommer jag definitivt spara. Jag gillar även att lägga extra feta krämer, så denna passar perfekt, på både fötter och händer innan jag ska sova så det får verka under natten. Så blir man len och återfuktad, Tips!

img-6029

Deras Body butter doftar magiskt! Jag kopplar det direkt till apelsin med nejlikor i. Lite kryddigt och juligt. Känns fet men går fort in i huden så man känner sig inte så kletig. Det gillar jag. Its a keeper! Funderar på att köpa den till mamma i julklapp, tror hon skulle gilla den också.

Jag hade hoppats på att den tub som hette ”skin food light” skulle kunna fungera som en handkräm till vardags men jag tycker att jag blev lite kladdig av den, det tog ett tag innan den sjönk in eller så var det att jag tog lite för mycket kräm. Det står att den kan användas till torr hud i ansikte, händer, nagelband, läppar och fötter eller att man kan använda den som primer. Ska se nästa gång jag sminkar mig hur den fungerar som primer. Återkommer. Krämerna doftar väldigt gott tycker jag.

Dock tycker jag deras förpackningar är lite tråkiga. Fint med grönt men inte så snygga i badrumsskåpet. Men de e ju bara en ytlig grej och huvudsaken är ju att produkterna gör de dom ska och smaken är ju som baken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *