AoB testar Hårspa

img-6035

Hej vänner hur mår ni? Idag var det ruskigt kallt när jag lämnade barnen på dagis, förlåt menar förskolan men dagis låter mer lekfullt. Jag behöver införskaffa en varm mössa, vantar och en vinter jacka för de två jag har nu har jag haft i flera år. En av jackorna är som ett tält på mig och den andra har fått hål så värmen sipprar ut. Det måste vara någon varm, snygg och lekvänlig jacka. Om ändå overaller blev trendigt bland vuxna, haha.

img-6032-2

Jag fick hem ett gulligt pressutskick för ett tag sedan och eftersom mitt hår är KATASTROF så ville jag testa detta. Det är inget betalt samarbete. Jag fick ju barn med ett års mellanrum och slutade amma våran yngsta son i somras och som ni kanske vet så påverkas håret enormt mycket av graviditet och amning. Jag tappade även mycket hår men nu börjar det bli starkare igen men jag skulle inte tacka nej till en hårförtjockning och hårförlängning om man säger så. Samt gärna hotta upp råttfärgen med lite blonda slingor också, haha, jaja det får bli ett senare projekt.

Sen allt som innehåller ordet SPA är ju intressant, vem tackar nej till det? Dessa produkter är då för torrt hår och innehåller även en grej för hårbotten men jag är inte så torr där så jag höll mig till att prova borsten, hårpeelingen och hår masken. Dessa produkter doftar KOLA, ljuvligt, det ska även innehålla naturliga råvaror så var lite sugen på att äta en sked men lät bli och tog mig en macka istället.

Jag är ju även en person, som trots att jag längtar efter ett vackert hår, köper billigt schampo och balsam från mataffären pga. lathet och lite ointresse. Jag lägger hellre pengar på hudvård, behöver nog prioritera hårvården också. Tillbaka till spa serien.

img-6035

Så först ska man borsta håret länge, älskar borsten (!) den följer med mig i väskan om jag går någonstans vilket är lite otympligt då den är rätt stor. Efter borstningen skulle man blöta håret ordentligt med vatten. Efter det var det peeling som va kul att prova för det är något jag aldrig testat förut, jag har bara peelat kroppen och ansiktet innan. Det var rätt stora korn men kändes skönt när man masserade in det i hårbotten. Sen duschade jag av det och använde schampo. Det stod att man skulle ha deras schampo från hjärtligt men det hade jag tyvärr inte. Sista steget var hår masken som skulle sitta i minst 30 minuter. Jag lät den sitta i medan jag jobbade en stund och sedan tvättade jag av det. Håret kändes rent och mjukt efter att jag fönade det och håret hade en liten doft av kola, vilket jag älskar.

Jag har provat det nu vid två olika tillfällen och jag tycker det är en härlig ritual att göra om man kombinerar det med att ta ett bad, göra en ansiktsmask och tända lite ljus. Perfekt höst mys men jag tror dock att mitt hår behöver lite mer kärlek och omvårdad. Jag var dock rädd att håret skulle kännas ”fettigt” av produkterna men så var det inte. Det var bra mängd produkt i burkarna så blir några vändor till. Perfekt julklapp att ge bort tycker jag…yes jag är redan där. VARJE år säger jag till mig själv att vara ute i god tid och inte stresshandla julklappar i sista minuten med resten av Sveriges befolkning och varje år svettas jag och trängs med alla andra dagarna innan julafton. Men INTE i år, detta är året jag redan nu (i oktober) börjat köpa julklappar. HEJA mig! Hur brukar ni göra?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *