Glädje!

Okategoriserade |


Hej vänner.

Idag känner jag att jag vill dela med mig av lite glädje och om det är något som gör mig glad så är det dans! Jag har blivit lite besatt av att titta på bröllopsdans och på brudpars entré. Jag skulle kunna tänka mig en entré likt DENNA MEN titta HÄR ,WOW, det ser dock väldans dyrt ut, inte vår budget, haha.

Jag hoppas Musse kör något likt DETTA på vårt bröllop, älskar denna låt. Känslan, stämningen, glädjen jag blir jätteglad av att titta på det.

Något annat som gör mig glad är godis och om ni vill ha lite tips på hur man kan bygga en godisbar till bröllopet så tycker jag att ni ska gå in och läsa detta inlägg!

008_webb

Jag vill även tipsa om denna tjej som också gör mig glad med sin konst och hon är super trevlig!

jag-malandes_webb

Hoppas ni har en härlig dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *