En kreativ bröllopsinbjudan i juletid

Okategoriserade |


Hej vänner det är SÅ kul när ni skickar DMs till oss på AoBs instagram och jag frågade Johannah Strömberg om jag fick dela det hon skickade till oss ,vilket jag fick, för denna kreativa bröllopsinbjudan är fantastisk.

img-7591

Vilket stiligt par!

Johannah ska gifta sig med sin kärlek Richard Borg i augusti nästa år så då har dom skapat, av chokladkalendrar, sina inbjudningar till bröllopet.

img-7563

Mums, så mycket choklad!

img-7564

Det måste varit svårt att inte tjuv äta en chokladbit…

img-7565

Får mig att tänka tillbaka till tonåren när jag lekte cool och höll på med graffitti, jag var rätt dålig på de dock så de var nog bra att jag slutade med det, av flera olika anledningar, haha.

img-7566

Otroligt fin. Vad glad man skulle bli av att få denna!  Eller hur? Jag blir nyfiken på vad de står på alla lapparna..

Johannah och Richard har sprayat chokladkalendrarna vita och satt på nya luckor och under varje lucka är det en liten lapp på chokladen. Under 23 dagar får deras blivande bröllopsgäster deras kärlekshistoria och på julafton kommer en inbjudan till bröllopet och länk till deras bröllopshemsida. Jag tycker det är såååå fint!

Stort tack att jag fick dela detta och all lycka till i bröllopsplaneringen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *