Wild wishes

Okategoriserade |


Hej vänner, hur mår ni? Nu kör vi lite ett till kalender-tema på detta inlägg, så tyvärr inget bröllops relaterat.

Jag har följt Margareta Grääs youtube kanal slaviskt där hon har öppnat över 80 stycken julkalendrar i år (!!!) för en kostnad på ca 60 000 kr , helt galet men väldigt underhållande. Jag tycker hon är super duktig på att sminka men hennes sminkningar är lite för coola för mig, jag önskar dock att jag vågade mig på hennes sminkningar men jag är ju inte lika vågad med färg. Kanske ska bli mitt nyårslöfte, att våga leka mer med färger i kläder och smink.

img-7910

Men iaf, jag fick hem ett pressutskick igår med en julkalender från Sephora, deras kalender Wild wishes. Inget samarbete för att förtydliga men jag kände att jag ville leka lite Margareta Gräs och recensera den här. För denna är en kalender hon inte öppnat. Hon öppnade Sephoras lyx kalender och den, om den kommer på rea på mellandagsrean, kommer jag lätt att köpa för den innehöll otroligt mycket fina smink produkter som jag vill testa. Jag tror att den kostade ca 1500 kr och denna jag fick hem ligger runt 500 lappen om jag minns rätt.

Först började jag att öppna luckorna som redan gått dvs 1-4 och så tänkte jag

-ska jag öppna en i taget fram till jul det kan ju vara mysigt?

Och så gick jag och stekte pannkakor till barnen. När smeten va i pannan gick jag tillbaka in i sovrummet där min kalender låg och öppnade en lucka till och så vart det en till. Sen eftersom den är gjord i papper råkade jag ha sönder två luckor och det som skulle vara i en av luckorna hade råkat hamnat fel i kartongen så då var jag ju tvungen att öppna upp flera utav luckorna så att jag skulle få ut den (visade sig vara en liten spegel). Det hela slutade med att jag öppnade upp alla luckorna så nu har jag inget att öppna fram till jul, det vart ju lite tråkigt i efterhand, jag som ändå brukar kunna hålla mig bra. Haha, jäkla skit.

img-7911

Fortsätt inte läsa om ni inte vill se innehållet. Här nedan bjuder jag på en bild på mina favoriter ur kalendern och under den bilden får se ni allt som låg i den. Så läs inte mer om ni inte vill se vad som finns i den.

– Jag blev väldigt glad över eyelinern, för jag behöver en ny svart och hade tänkt önska mig en i julklapp.

– Det ska bli kul att pröva Sephoras ansiktsskrubb, dagkräm och ansiktsvatten för jag har inte prövat det från dom och jag älskar att pröva ny hudvård. Tydligen ska skrubben ge extra glow och det tackar jag inte nej till i denna vintertid.

– Nagellacket tycker jag hade perfekt röd färg och kommer måla mina tånaglar med det inför jul.

– Läppglanset tycker jag var jättefint men det är lite vågat för mig att ha så stark färg på läpparna men ibland måste man vara lite wild and crazy, haha.

– Eye mask kan aldrig bli fel när man som mig får lite sömn varje natt.

– Hårsnoddarna har jag länge velat ha eftersom det ska vara mer skonsamt för håret än vanliga snoddar.

– Jag är besatt av lip balm och denna doftade så gott, älskar kokos!

– De två små runda på bild trodde jag var badbomber men nu ikväll när jag då hällde i det i badet märkte jag att det var body lotion, haha, fail. Dock fick man två små badbomber så imorgon får jag göra om och göra rätt.

img-7909

Kul att pröva olika saker från deras egna märke men tycker spegeln, nagelfilen och hårklämman inte var någon hitt. Jag hade hellre sett flera ansiktsmasker att prova eller kanske något mer i sminkväg. Vad tycker ni? hiss eller diss? värt 500 pix?

img-7912

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *