God Jul och Gott nytt år

Okategoriserade |


Hej vänner det har ekat tomt här inne men desto mer babbel i mitt huvud. Snart vankas det julafton och kort därpå nyår, jag älskar nyår. Jag älskar att titta tillbaka under året som gått och reflektera över vad som hänt, drömmar och mål, vad som blivit verklighet osv men inte i år. 2020 är ett riktigt sugit sugit år. Självklart finns det ljusglimtar och fina stunder men det har varit ett riktigt tufft år både själsligt och kroppsligt. 2020 började med att vara ett fjäril i magen år för mig med många planer och förhoppningar som tyvärr fått vänta och istället blivit till mycket kämpande, som för många andra, och jag känner mig sliten och trött. Otroligt trött. Därför längtar jag nu till jul, några dagar med familjen hos min gudmor. Mat, familj, vin och att se barnen öppna sina julklappar och få träffa tomten. Men det känns tungt att vi firar utan farmor, 86 år. Vi kommer gå och lägga julklappar i hennes hiss och vinka utanför hennes fönster men att inte få, eller fått,  krama om henne på evigheter är jobbigt. Mina föräldrar är separerade sen urminnes tid men mamma brukar fira jul med oss, eller har gjort de sen barnen föddes, men valde nu att även fira på sitt håll för vi blir några stycken och i dessa pandemi tider. Tråkigt för jag vill att mina barn ska ha hela min sida av familjen samlade. Nyår firar vi sedan med Musses familj.

Jag tror dock att jag lärt känna mig själv mer och jag känner verkligen att 2021 ska bli Vol 2 eller va säger man? Det ska bli bra! 2021 ska bli ett mer lekfullt, upptäckande, utvecklande och ett ännu mer kärleksfullt år. Men först behöver jag vila och återhämta mig.

Håll ut bloggen kommer bjuda på massa kul framöver och kommer få sig ett uppsving i slutet av januari.

Många planer på gång för 2021 men först julmat och Kalle anka. Jag har vart rätt snäll i år så jag hoppas jag får något kul under granen. Jag ska inte ljuga, jag älskar att öppna paket. Förra året slog jag in ett varsitt ”fejkpaket” till alla där det fanns en lapp där det stod ” tyvärr, bättre lycka nästa gång här fanns det inget” så i år måste jag komma på ett nytt roligt inslag under julgranen. Jag brukar även slå in paketen så man inte kan gissa vad det kan vara,  tex en sak som är liten kan ligga i ett jättestor paket. Sånt tycker jag är roligt att pyssla med. Jag har även försökt rimma lite, tyvärr är jag riktigt mega dålig på de MEN då finns det Google till hjälp.

Jag tänkte avsluta med en lista, jag gillar listor.

Min inspiration:

Just nu är jag besatt av Elsa Billgren, såg en klänning på Other Stoies som känns lite som en ”Elsa” klänning, jag önskade mig den. Får jag den inte får jag ge mig själv den till nyår. Jag önskade mig även några tröjor och en basker som jag skulle få mer användning av, jag vill känna mig fransk och chic 2021.

Julmat:

Jag längtar till laxen, varm oboy med grädde och ett kallt glas vitt vin. Inte tillsammans dock, eller jo, vinet och laxen.

Tidsfördriv:

Jag har börjat titta om Ugly Betty på ViaPlay,  älskar den serien. Om det är så det är att arbeta på en modetidning så är det tur att vi skriver om bröllop, haha. Älskar drama! Men bara på tv och när den är fejkad. Paramparcha, är och kommer alltid vara, den BÄSTA drama serien. Turkisk serie med svensk text som finns på SVT play, hoppas den fortfarande finns kvar. Som jag gråtit, skrattat och älskat den serien.

Nej vänner nu säger jag TACK och gonatt. Vi ses 2021 med mer kärlek, mer bröllop och mer av bara allt.

Foto Maria Wideman.

God Jul och Gott nytt år!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *