Ett nytt kapitel ska skrivas, välkommen 2021!

Okategoriserade |


God fortsättning på det nya året, hoppas att ni fått en bra start på 2021!

Ä N T L I G E N är det nytt år, även om det är som vilken dag som helst så känns det skönt att lämna 2020 och gå in i någonting nytt. Jag har stora förhoppningar för detta år. Ett nytt kapitel ska skrivas och jag fick Mitt bästa år, en bullet journal, från min fina vän Maria Wideman i julklapp och det är precis så det ska bli. 2020 är ett år av många ljusglimtar men också ett otroligt krävande år på alla sätt och vis och jag orkar inte ett år till så. Så nu skiter vi i det gamla och välkomnar det nya. Mina ledord för detta år ska vara hårt arbete, lekfullhet, glädje och kärlek. Klyschigt men sant.

Hur kommer detta bröllops år att bli månntro?

Jag tror att 2020 har fått oss alla att ifrågasätta oss själva och vad som egentligen är viktigt för oss och det tror jag kommer speglas i framtidens bröllop. Hållbarhet, att lägga pengarna på det som verkligen betyder något och kvalité istället för kvantitet.

Jag tror att trädgårdsbröllopet, oavsett pandemi eller inte, är här för att stanna samt bröllop med färre antal gäster för att behålla den intima och familjära känslan.

Jag tror även på fler kreativa bröllop som inte är det traditionella. Att brudpar vågar tänka utanför boxen och vad som ”bör”.

Jag tror även på det enkla, stilrena men med kvalité, elegans och finess.

Jag tror även att det kommer bli många bröllop i år, små som större. Bröllop sprider energier av kärlek, hopp och glädje ut i universum och vi behöver det, mer än någonsin just nu.

Jag tror även att brudpar kommer att lägga ner mer tid på att göra mycket själva med dekor och dekorationer för att få en personlig prägel på bröllopet.

Vi får se hur detta år blir! Jag har verkligen behövt få vila nu i jul och nyår, vilket jag fått, så nu börjar jag bli riktig peppad på att komma igång med detta år ordentligt. Sätta mål och intentioner, packa ner mjukisbrallorna långt ner i klädlådan och vara nyfiken igen på vad livet har att erbjuda. 2020 kändes som måndag hela veckan och NEJ no more!

Nu kör vi livet, vad har du att erbjuda?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *