Valet av brudklänningen

Okategoriserade |


När jag tänker på att gifta mig vandrar mina tankar i väg direkt till valet av brudklänning. Kanske är det djupt rotat från barnsben och alla lekar om att få vara prinsessa. En vacker- glimmande och gnistrande -se på mig – skridande fram med lätta seg- romantisk- kreation. Hur den ska se ut har jag ingen aning om utan det är känslan jag vill åt och Yumi Katsura fick min puls att slå snabbare under Valmont Barcelona Bridal fashion week. Tänk att få bära någon av dessa bedårande mästerverk.

Jag absolut älskar denna brudklänning. Otroligt vacker och edgy samtidigt som den är romantisk och kvinnlig.

Denna brudklänning i rosa är en prinsessdröm. Dock är jag lite traditionell när det kommer till valet av brudklänning, jag har alltid tänkt att jag ska bära en vit klänning men man ska aldrig säga aldrig.

Bilderna kommer ifrån Valmont Barcelona fashion week.

Jag frågade på Instagram hur ni följare tänker kring valet av brudklänning, om ni går på stil eller trend och de flesta svaren var att ni går efter en specifik stil eller att modell på klänningen egentligen kvittar bara den sitter bra på er kropp. Undra hur mycket undermedvetet man styrs i valet av sin brudklänning. Både från trend, tradition, kultur, media samt från familjen och vänners åsikt. Vad tror ni? Skulle ni tex kunna bära en brudklänning ni vet er blivande man/fru inte skulle tycka va fin?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *