Första veckan på 2021

Okategoriserade |


Dagarna passerar och hela familjen är fortfarande hemma tillsammans. På måndag är det dags för rutiner igen. Jag längtar lite. Det är dags att ta tag i livet igen. Den första veckan på nya året har spenderats utomhus i överdragsbyxor och täckjacka och vissa dagar enbart i pyjamas. På måndag är det dags att borsta håret igen!

Tänkte att vi kör en lista. En lista på första veckan 2021.

Jag tittar på:

Ariza. En turkisk serie från 2020 som går att se på youtube med engelsk översättning. Översättningen är lite si så där tyvärr. Jag är glad att jag och M äntligen har en serie att följa tillsammans. Det är en maffia, kärleks drama serie och den är SÅ JÄKLA BRA! Ingen kan göra drama som turkiet! Avsnitten är över två timmar långa så vi ser ett avsnitt per kväll. Ibland två. Karaktärerna är så bra! SE DEN NU.

Bästa skönhetsprodukten:

Nu när vädret är så skiftande i kallt, snö och regn och sen lite varmare så blir mina läppar torra. Då använder jag en peeling för läpparna som jag fått i ett pressutskick från IsaDora. Den är så bra!

Jag mumsar på:

Djungelvrål. När jag va gravid med Atilla smyg åt jag en påse om dagen typ. Man ska ju inte äta lakrits som gravid men jag kunde inte stå emot suget. Tur att jag inte fick sug på att äta tandkräm, hörde om någon som fått det. Blä.

Jag inspireras av:

Paris. Plöjer både youtube, Google och Instagram. Så glad för min basker jag fick i julklapp.

Jag googlar:

Brudklänningar. Jag har fått någon besatthet. Det kommer ett trend inlägg framöver. och Frisyrer. Jag vill göra en förändring. New year new me.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *