Spaning 2021 hiss eller diss?

Okategoriserade |


Jag sitter och tittar igenom Barcelona bridal fashion week och det finns så mycket att häpnas av. Wow faktorn på vissa utav klänningarna är ju helt galet(!) men så finns det ju lite man rynkar på näsan åt. Smaken är ju som baken och alla kan ju inte gilla allt.

Om ni ser på min första bild från Haute Couture märket The Atelier så är det en stor rosett vid ryggslutet. Jag är tyvärr inget jätte fan av stora rosetter. På en modevisning ser det otroligt maffigt ut men i irl, nja, inte för mig. Det blir för gulligt och just till bröllop vet jag inte riktigt om det är min grej.  Vad tycker ni?

Här ser ni ett skärp från visningen av Yolandcris. Jag är inte så cool, jag önskar att jag var det men tyvärr. Jag tycker att det tar över looken, kanske var det de som var tanken bakom men på en brudklänning vill jag ha mjuka siluetter och jag tror den hade vart snyggare utan skärpet. Vad tycker ni? Är det jag som är old fashion?

En bubblare är denna brudklänning från Jesus Peiro. Jag gillar den! Jag gillar den väldigt mycket om jag ska vara ärlig. Jag tycker om den som de stylat med strumpbyxorna ( inte diademet och örhängena). Den är kort men ser ändå dressad ut annars gillar jag inte riktigt för korta klänningar som brudklänning. Nu är det ju även lite trendigt med de som är korta fram och långa bak men nja inte min stil. Jag är nog mer för de klassiska modellerna som tex jungfru modellen. Om det ska vara go big or go home så ska det va en riktig bakelse till brudklänning. Inte med rysh pysh men med fluff, släp och bling bling, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *