AoB testar Patyka och Annabell Minerals

Okategoriserade |


Det kommer lite pressutskick och då och då testar jag vad som kommer. Förra veckan började jag att testa ett nytt serum och dagkräm från Patyka som är ett franskt hudvårds märke som är veganvänligt och certifierat av ECOCERT. Det ska vara  ett märke av kvalité samt förhindrar även de minsta miljöföroreningarna att tränga in i huden. Det ska ge lyster och förbättra hudstrukturen.

Jag har testat det i en vecka och jag gillar att både serumet och dagkrämen går snabbt in i huden utan att vara kladdig men jag gillade inte doften. Dock har jag som sagt hört mycket positivt om detta märke så jag ska pröva det nu framöver så får vi se om et ger resultat. Sminket fungerar bra att smeta på sig efteråt vilket är viktigt. Vissa dagkrämer gör att grunden inte fäster sig så bra kan jag tycka och med denna har jag inte använt primer innan sminket som jag annars brukar. Vi får se om jag ser något resultat på huden. Tror serumet och dagkrämen ligger på ca 549 kr/ st. Då ska det vara bra! Flaskorna känns lite lyxiga och jag är ju inne i en ”fransk period” så det känns lite extra kul att använda fransk hudvård då.

Ett tips är Annabelle Minerals nyhet Softie sminksvampar! Tummen upp. Jag fick fyra varianter och jag prövade den orangea svampen, snedskuren, och den var så bra! Har inte prövat de andra formerna. Jag använder annars en klassisk droppformad från beautyblender men jag älskade formen på denna från Annabelle minerals. Jag vet att real techniques även har något liknande men har ej testat den. Priset ligger på 59 kr för den lilla, medium ligger på 89 kr och large på 109 kr. Är det bara jag som tycker att 109 för en sminksvamp är lite dyrt?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *