Bröllopstårtan hiss eller diss?

Okategoriserade |


Igår när jag frågade på Allt om Bröllops instagram hur mycket våra följare lägger på bröllopstårtan så svarade de flesta att dom skippar bröllopstårtan och antingen bakar själva eller lägger en ytterst liten summa på tårtan.

Jag vet att många i min närhet inte är ett stort fan av tårta MEN för mig som är uppvuxen med en farfar som varit konditor samt att jag har en egen mage enbart för sötsaker ( som en ko som har åttamagar så har jag två, en för mat som är liten och en för gosaker som är stor, haha) så måste man ju ha en bröllopstårta på sitt bröllop. Nej såklart att man inte måste men det är ju en av happenings-en på bröllopet! Att som brudpar få skära i tårtan tillsammans och sedan frysa in en tårtbit till minne. Det hör till och är en tradition man inte får skippa enligt mig. Sen älskar jag även tårta och tycker att man äter tårta för lite i livet.

Bara för att man har bröllopstårta så hindrar inte det att man även kan bjuda på annat gott, jag hade inte tackat nej till ett dessertbord, en godisbuffè och en snacksbuffé, haha.

Men skämt o sido, självklart behöver man inte bjuda på bröllopstårta, speciellt om man själv som brudpar inte gillar tårta då finns det ju ingen poäng att lägga massa pengar på det. Det är kul att se att baka själva växer sig större och det är ju alltid gott och härligt med hembakat.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *