Vill du bli min brudtärna?

Okategoriserade |


Jag tycker det är fint när man frågar sina brudtärnor om dom vill vara det på ett genomtänktsätt.

Jag vet att mina tjejer redan innerst inne vet att jag vill att dom ska vara mina brudtärnor när jag och M gifter oss men jag vill ändå fråga dom , när den stunden kommer, och göra det till något fint.

Jag skulle nog vilja bjuda dom på tjejmiddag, duka fint, god mat och bubbel och sedan ge dom en liten present vid deras plats med ett kort. Kortet skulle dels va en rebus, så att dom skulle få gissa och undra lite, samt en text med en kärleksförklaring varför dom är mina bästa tjejer. Sen när dom öppnar presenten så ligger det något fint där tex en morgonrock med bridesmaids text på. Eller en present som symboliserar var och ens personlighet. Eller ett matchande armband till oss alla. Vi får se.

Alternativt skicka blom bud med ett fint kort där det står fina saker och en fråga om hon vill bli min brudtärna.

Jag vill visa min uppskattning så att dom känner sig delaktiga och uppskattade för jag vet att dom kommer lägga ner tid på att göra min möhippa fantastisk samt att min bröllopsdag blir så bra den bara kan bli.

Sen vill jag ha kvällen innan bröllopet tillsammans med mina brudtärnor på hotell och inte träffa M förens det är dags att gänga sig. En riktig tjejkväll som man hade när man va mindre fast med skumpa. Ansiktsmask, måla tånaglarna, läsa tidningar, se på en riktig tjejfilm, prata gamla minnen. Så mysigt!

Hur gör ni i valet av brudtärna? Hur många ska ni ha? Ska ni fråga dom på något speciellt sätt?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *