Veckan som varit

Okategoriserade |


Veckan börjar med att min yngsta son vrickar foten när vi leker på en lekplats efter att jag hämtat barnen på dagis i måndags. Så pass illa att han inte kunde stå eller gå på foten. Tur så visade det sig efter läkarbesök och röntgen att det bara va en stukning och i torsdags kväll kunde han stappla sig fram på foten igen. Så två barn hemma varav en inte kan gå och den andra vill springa runt som en durasell kanin. Så det har varit mycket tågbana byggande, lek med lera och ritande.

Fredagskvällen satt jag och M och garvade åt roliga citat han hittat på Instagram. Denna garva jag åt i tio minuter, kan va att jag var en aningens övertrött eller så är jag väldigt lättroad. Tror på båda.

Lördagen bjöd på kalas hemma hos min gudmor med massa gott. Tårtan hade mitt gudbarn Sabina bakat efter Camilla Hamids recept. WOW så god!

Drog detta kort för söndagen från Gabrielle Bernstein.

Vårkänslor. Man märker så tydligt när solen tittar fram hur påverkad man är av vädret.

Sushi och Bubbel. Söndagen tillbringades med mina systrar utan mina barn som varit som klister på mig hela veckan. Som jag LÄNGTAT efter denna dag! Tjej tid, prat om livet och en rejäl på fyllning av energi. Fick även en sen julklapp, en sminkväska full av nytt smink. Ska bli så kul att sminka mig imorgon!

Dock åt jag en tugga kyckling. Har inte ätit det på 20 år. Vi fick friterade räkor, trodde jag, men de visade sig efter en tugga att det inte alls var räka. Jag äter ju inte kött eller kyckling utan fisk, skaldjur, ägg och annars veggie. Ingen höjdare och jag kommer absolut inte börja äta kyckling igen.

Så nu är jag redo för en ny vecka. Sista veckan innan en ny tid börjar. Ni får veta mer då.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *