Sephora spring pressvisning

Okategoriserade |


I förrgår var jag inbjuden av Spalt Pr till Sephoras spring digitala pressvisning. Otroligt kul! Verkligen så kul!

Jag fick ett pressbud med otroligt många jättefina produkter, väldigt tacksam, och under pressvisningen deltog märken som Benefit, Tarte cosmetics, Sephora själva, Sunday Riley, Pat McGrath, och Milk Makeup. Vilket jäkla gäng! Alla va härliga, passionerade om vad de pratade om och kul att lära sig mer om vårens trender. Även om man inte behöver följa trender så är det ändå kul tycker jag. De bjöds på mycket inspiration. Vill även säga att tjejerna på Spalt Pr är så jäkla trevliga och om det är något jag gillar så är det trevliga och glada människor.

Försökte ta en bra bild på sminket men måste köpa mig en sån ”där” lampa/ ljus, nu fick jag försöka fång ljuset från fönstret, haha. Ni får tyvärr ingen rättvis bild, men det blev väldigt fint om jag får säga det själv. På bilderna ser man bara ”nått rosa” vilket är synd för jag blev rätt nöjd med sminkningen.

För att se ut som på min selfie bild behövdes allt detta smink här ovan på bilden. Galet! Då kan man ju tänka, hur ser jag egentligen ut utan smink? haha. Detta är en mix av det jag har i min egna smink necessär samt lite proukter som kom i pressutskicket jag provade. Foundation är en ny jag fick skickat till mig från IsaDora i slutet av förra året och den gillar jag väldigt mycket. Täcker lagom men den är egentligen lite för mörk just nu för mig men den passar perfekt när jag har brun utan sol.

Sunday Rileys vitamin c serum va ju fantastik att få prova, vilket glow! Ögonkrämen behöver man nog använda ett tag för att se resultat. Ögonskuggspaletten från tarte är sååå fin! WOW, jag gjorde en liten mini dans när jag öppnade den. Den har precis min typ av färgval. Det ska bli så kul att få prova alla olika kombinationer man kan göra med den. Benefits settingspray är grym! Sminket höll hela dagen och då va jag ute en timme med barnen efter dagis och lekte i snön. Känns som man sprutar en mild hårspray, fast på ett bra sätt, i ansiktet. Benefits 24- hour ögonbryns gel använde jag efter att jag fyllt i mina ögonbryn med ögonskugga (min ögonbryns penna är slut och jag har inte hunnit köpa en ny än). Den va bra, i vanliga fall kan mina ögonbryn suddas ut lite under dagen men dom hölls på ”plats” . Too faced killer liner 36 hour waterproof eyeliner satt också som en smäck utan att flyt ut eller suddas ut. Synd bara att jag är så jäkla dålig på att måla eyeliner. Jag vill ju ha så där sexiga ”vingar”  men jag får  inte till det. Öva öva öva.

Jag tycker att det är kul när produkter som kostar en slant håller vad de lovar.

Detta fick jag från märket Pat McGrath, hon är ju legend. Färgerna är så sjukt snygga men inte vad jag skulle köpa själv men jag ska prova och visa er hur det kan se ut i ett senare inlägg. Känns som detta kanske får bli min ”sexy valentine” make up med röda läppar och sotade ögon. Lila är ju en bra färg eftersom det får mina gröna ögon att poppa. Dock tror jag det inte blir så mycket sexy för denna trötta två barns mamma på alla hjärtans dag. Vi kommer nog somna tidigt i soffan när barnen däckat, haha.

Detta var en bubblare. Jag skulle aldrig ens titta på produkten om jag såg den i butik. Va ytligt sagt men jag är ledsen den ser ju så tråkig ut. MEN vilket jäkla glow den ger! I sommar eller när solen skiner kommer den va så sjukt snygg på. Verkligen, denna gillar jag starkt! Jag googlade och läste på att det är ett koreanskt märke och dom kan sin grej verkligen.

Alltså det är verkligen SÅ KUL att prova skönhet och hudvårdsprodukter. Sephora erbjuder verkligen så sjukt mycket märken och jag tycker många av deras egna produkter också är väldigt bra.

Så stort tack för att jag fick ta del av detta!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *