Veckan som varit

Okategoriserade |


Första veckan i februari och min äldsta son fyllde 3 år i måndags och jag har börjat sitta på kontoret med min chef. Så tre dagar sitter jag i stan och två dagar arbetar jag hemifrån. Känns så bra!

Här sitter jag! Dock ska jag pimpa det lite med mina arbetskristaller. Aventurin, Pyrit, Dalmatin och Citrin. Ibland byter jag kristaller beroende på vilka energier jag behöver mer av.

Denna flaska blir att skåla med i helgen!

Veckan har pillrats med det sista inför att nästa tidning går på tryck. 23 Februari kommer den ut i butik och det vill ni inte missa! Ni vet väll att ni kan köpa våra utgåvor till 25% rabatt om ni köper den via vår Shop?

Fick detta fina bud från Sunday Riley, det tackar jag för!

 

Hur snygg är inte Thoko?! Hon har lika fin personlighet. 

Onsdagen tillbringades på Lilly på Birger Jarlsgatan 40 i Sthlm tillsammans med Make up Store och Rapunzel där vi filmade och fotograferade. Det kommer ni få ta del av under en snar framtid! Blev så bra! Ni kanske följde oss under dagen på vår instagram?

Avslutar detta inlägg med denna vackra bukett jag fick av Maria. Jag blev SÅ glad. Tack för att du är en sån fin vän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *