Blomstrande inlägg

Okategoriserade |


Tänkte dela med mig av ett favoritkonto på instagram, Twistedwillowflowers.

Ett av mina nyårs löften är att ha mer levande blommor hemma, för jag blir så glad av det. Mitt problem är dock att mina blommor inte lever så länge för jag glömmer att vattna dom. Nu har jag en aloe vera i badrummet som har fått några konstiga prickar på sig, någon sorts grön växt i vardagsrummet i för stor kruka samt den vackra buketten jag fick av Maria i sovrummet. Jag borde bara ha plastväxter men det doftar ju inge gott.

Tänk denna bukett till påsk.

Harmoni!

En vacker brudbukett.

Deras kompositioner av blommor är som konstverk!

Denna tycker jag var lite cool.

Jättefin färg kombination!

Det finns så mycket vackert att titta på. Någon gång kanske jag utbildar mig till florist, kanske inte, men jag ska börja köpa mer blommor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *