Alla hjärtans dag

Okategoriserade |


Jag är uppvuxen med att fira alla hjärtans dag, jag döptes även 14 februari. När jag va liten fick jag alltid en hjärtformad gelégodis ask samt ett gosedjur som höll i ett hjärta från bokhandeln i Tyresö centrum. Jag älskade gosedjur när jag var liten ( jag gör det än idag fast jag är 34 år snart, haha). Vi åt alltid från Sibylla kiosken på alla hjärtans dag, någon variant av happy meal. Det var lyx! Sen när jag blev tonåring blev det mer en hets att ha en pojkvän och att man då skulle få rosor ..blev oftast inte så utan slutade mer i tårar. Prioriteringar förändras med tiden och det kan ju vara bra ibland, haha.

M brukar ändå överraska med rosor eller en present eller köpa hem god mat men jag måste erkänna att jag är lite dålig på att uppvakta under alla hjärtans dag och även på ”vår” dag. Jag brukar göra mer spontana överraskningar och sedan slå på stort på M´s födelsedag eller vid jul osv. Jag ska nog gör något för han nu på söndag, han borde bli mer uppvaktad än vad han blir nu av mig. Det är inte att jag inte vill, det är livet som kommer i mellan, jag ska skärpa mig.

Jag gjorde denna artikel på vår sajt med tips på presenter till alla hjärtans dag. jag skulle vilja ha nya fina och lyxiga underkläder, ett härligt doftljus samt en dejt med M på spa. Man behöver ju inte heller enbart uppvakta sin partner, alla man älskar är det ju härligt att få uppvakta lite extra. Det behöver inte heller vara med något som kostar, några ord från hjärtat är oftast mer uppskattat än de som går att köpa. Om det inte är guld och diamanter, eller en Chanel väska, haha.

Firar ni alla hjärtans dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *