Heldag på LILLY

Okategoriserade |


Den 3 februari befann jag mig på LILLY på Birger Jarlsgatan 40 i Sthlm tillsammans med ett fantastiskt team! Vi fotade och filmade trender 2021 som snart kommer synas på vår Youtube kanal.

 

Make up store var på platsför att skapa magi.

 

Olle Johanson från Make up store är FANTASTISK! Vi hade även modellen/ bröllopskoordinatorn Thoko Mertaniemi på plats. Love her! Ni kommer få se mycket av henne framöver hos oss, så kul!

 

Rapunzel of Sweden var även på plats med sin frisör Nelicia Blomberg. Super härlig tjej som gjorde denna frisyr på 30 minuter! 30 minuter?! Det är helt galet snabbt.

 

Här ser ni mig och underbara Johanna Berglund som arbetar som butiksansvarig på LILLY med att piffa det sista på denna look.  Ska ni prova brudklänningar är LILLY att rekommendera och det säger jag inte för att dom är annonsörer hos oss eller för att jag tycker om Johanna. Innan jag började arbeta på Allt om Bröllop följde jag med min nära vän som skulle gifta sig till LILLY för att prova brudklänningar och vi fick ett fantastiskt bemötande.

 

Gelb på Fokus Norr arbetade jag förut med på ett bröllop när jag assisterade bröllops koordinatorn Anki. Och nu blir det reklam men när jag gifter mig har jag redan bokat honom, även om jag inte vet dag eller år. Hans bröllopsfilmer är så vackert gjorda och han är otroligt proffsig och lättsam.

Maria Wideman är ju min homegirl, haha. Vi har gjort många roliga arbeten tillsammans och hon är en fantastisk fotograf och vän. Vi peppar varandra genom livets bergodalbana. Jobb, familj, kärlek, barn. Livet bjuder ju ofta på både på både det ena och de andra, tårar som skratt.

Ska bli så kul att se resultatet i slutet av februari/ början av mars! Dessa foton är tagna av Maria Wideman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *