AoBs tävling Omslagsbrud 2021 är igång!

Okategoriserade |


ÄNTLIGEN har vi kickat igång denna otroligt ROLIGA tävling, där tre vinnare vinner att pryda maj utgåvans omslag och vara med i ett mode i tidningen. Det kommer att bli en riktig heldag! Jag längtar! Det är mycket planering och fix och trix inför detta så när det väl är Dagen D kommer det att bli SÅ KUL! Alla tre vinnarna kommer bo på hotell natten innan, få fina goodiebags! ( Jag älskar ju goodiebags själv, haha, så det känns extra kul när den verkligen innehåller bra och roliga saker). Sedan kommer vinnarna bli stylade i så otroligt fina brudklänningar och sedan hamna på och i tidningen! Vilken känsla! Jag hade gärna tävlat själv men det vore ju liiiite konstigt och inte helt PK, haha.

Hoppas verkligen ni inte är blyga utan TÄVLA!! TÄVLA HÄR! NU!  Kör bara kör, man lever bara en gång!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *