Kontoret, pressutskick och nytt nummer i butik!

Okategoriserade |


Vilka veckor, först ut va att omslagsbruden tävlingen är i full rullning! Så kul! Snart 100 tävlande, ja vet inte hur många tusen delningar och alla verkar vara otroligt peppade på detta! VI MED! Nästa vecka kommer vi att bjuda på glimtar vad som kommer finnas i goodiebagsen till alla vinnarna.

I tisdags släppte vi vår nya utgåva. Jag är så kär i omslaget, det är mitt tredje omslag som jag stylat men mitt första som jag verkligen bestämt allting själv på. Det med Angelica Blick gjorde jag och min chef tillsammans, förra årets omslagsbrud omslag va jag inte på plats pga av att min sambo hade corona. Men jag hade tagit fram allt och fick hjälp av min härliga vän Kristin som va på plats. Och nu kommer detta omslag där jag skött allt från planering, styling och vart på plats. Det hade ju absolut inte gått utan mitt fantastiska team och det känns så kul att få se detta omslag i butik. Ni vet väll att ni kan köpa tidningen på vår SHOP till 25 % rabatt.

Att även min feja kom med i tryck och att jag fick äran att skriva ledaren känns ju lite overkligt. Så kul! Vi arbetade stenhårt för detta nummer. Vad tycker ni, ge oss gärna feedback vad ni tycker är bra och vad ni vill se mer av!

Vi dricker även olika varianter på smoothies/ juicer när vi sitter på kontoret. Denna gjorde min chef med selleri, ingefära, äpple och något mer. Gott!

Vi använder oss även av företagets friluftsbidrag (som min chef säger), haha, och tar oss en rask lunch PW till närmsta fik för en lyxkaffe. Man kan ju inte jobba hela tiden.

Det har även trillat in lite pressutskick på kontoret. Alltid kul att få pröva nytt. Kan ingen skicka ut lite parfym prover, haha, jag är sugen på en ny vår doft men vet inte vilken. Jag funderar på att köpa Valentions VOCE Viva, den doftar sååå gott, synd att flaskan är så trist bara.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *