Snyggast på Instagram

Okategoriserade |


Vårkänslor i luften eftersom snön är borta och solen tittar fram. Som jag längtat efter dig solen! Direkt blir jag sugen på ett glas rosé på en uteservering!

Med vårkänslorna kommer även längtan efter mer färg, just nu använder jag mycket, vitt, svart, grått och beige i min garderob. Så trist, jag vill se ut mer som karaktären Emely i Emely in Paris. Jag har även hittat den snyggaste tjejen på instagram. Jag vill kopiera av precis allt i hennes klädstil. Emvonhofsten.

De röda byxorna och rosa toppen är ju så snyggt att jag dör. Denna vår ska jag step up mitt style game! Steg ett blir att gå till min nageltjej för att göra mina naglar rosa. Steg två blir att hitta de perfekta röda byxorna och en rosa topp. Jag är dock rädd att jag kommer känna mig som en julgran. Ash, carpe diem , KBK, yolo..eller vad säger man nu för tiden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *