Gamla stan, mobilfritt och dejt dag

Okategoriserade |


I lördags hade jag och M en dejt dag. Barnen levde lyx hos deras Amca med familj medan jag och M fick några timmars egen tid. Vilket var behövligt. Det är svårt tycker jag med småbarn, heltids jobb, städa, tvätta, laga mat, få in egen tid ( vad är det?) och dejt tid ( typ aldrig). Men jag och M behöver verkligen bli bättre på att prioritera oss. Så i lördags hände det. Vi båda har rese abstinens så vi åkte till gamla stan och lekte turister. Vi käkade på ett ställe och bredvid oss satt ett gäng och pratade franska. Jag låssades då att vi va i Paris, haha.

Vi hittade denna gränd och tydligen är det något man ska ta bild i för vi va inte ensamma om det. Vet ni va det är för speciellt med denna gränd? Jag måste nog googla på det.

Jag skulle vilja lära mig fotografera bättre. Det är så kul att ta bilder!

Jag behöver boka frisör tid, igår! Nya stövlarna var på, ett rea fynd från H&M! Lite vår känsla i luften men sen blev det kallt när solen gick i moln.

Min hand ser väldigt blek ut, dags att BUSa mig.

Är det bara jag eller hur bra blev inte denna bild? Tagen av moi! Snygg karl!

Vi hade det även mobilfritt, ingen Instagram, inget uppdaterande ” kolla va vi gör” det var så otroligt skönt! Bara egen tid, prata, skratta, umgås. Det är otroligt svårt tycker jag att hitta tiden för oss nu när vi har småbarn, säkert fler än jag som känner så, men det är så otroligt viktigt att man tar sig den tiden för att förhållandet ska må bra. Barnen hade det också kul och lekte med sina kusiner, fick äta massa goda saker, lekte i parken så det gick ingen nöd på dom.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *