Sigtuna, Sveriges äldsta stad

Okategoriserade |


Vi bor i Märsta så när vädret är fint åker vi ofta till Sigtuna och promenerar, matar ankor, har picknick osv. Jag älskar Sigtuna. Vi har tidigare pratat om att eventuellt gifta oss där. Det finns en cool ruin man skulle kunna viga sig i, eller vid vattnet på en brygga. Kyrka är inte ett alternativ för oss. Sen finns det olika hotell samt festlokaler. Jag är så kluven när det kommer till att planer mitt, jag menar vårt, bröllop. En del av mig vill ha extra allt medan en annan del av mig vill bara ha det enkelt. Så svårt. Jag skulle även vilja gifta mig i Istanbul, vårt älskade Istanbul. Kanske att vi gifter oss där och filmar allt och sedan har en stor fest i Sverige och spelar upp filmen från Istanbul. En del av mig vill bara gifta oss i Stadshuset idag så att vi är gifta och sedan göra en imamsk ceremoni och festen om två år när barnen är större och vi har hunnit spara mer pengar. Jag vet inte, beslutångest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *