Bilder från förra veckan

Okategoriserade |


Tiden flyger, på onsdag har vi vår omslagsbrud fotografering, PEPPAD!, men det har varit mycket rodd med det. Maj utgåvan ä ju snart runt hörnet så den ska snart börja layoutas samt vår sajt som uppdateras ständigt osv. Jobb finns det gott om, jag hade behövt 48 timmar på ett dygn.

Nu kikar vi vad som hänt sist jag bloggade.

Hitta denna bild på ett konto jag följer på IG, älskar dessa färger. Ljust, romantiskt och lite drömskt.

Imorgon ska det bli 12 grader, vår känslor de lux! Då vill man ju ha en ny vår garderob! jag skulle även vilja ha en ny telefon men min fungerar helt okej så då kan man pimpa den med ett nytt mobilskal. Denna är ingen reklam utan jag tycker bara detta skal va så fint! 90 kr som hittat!

Våra vinnare i omslagsbruden 2021 checkar in imorgon på NOFO Hotel och Wine bar och koll dessa detaljer?! Varje rum är unikt och designade efter olika stadsdelar från olika länder men alla rum har en söder känsla. WOW säger jag bara. Hoppas jag också kan bo där snart, så fort min 3 åring lär sig sova hela nätter i sin egna säng, haha.

Här har vi vinnarna i omslagsbrud 2021! STORT grattis till er!

Här är en bild då jag leker modell, haha, bästa fotografen Maria Wideman tog lite bilder på mig som kan va bra att ha till tidningen, sajt osv.

Jag har flängt runt på stan för att hämta de sista inför modefotograferingen nu på onsdag. Denna kostym kommer göra sig bra på bild!

Jag tog denna bild när jag satte ihop en liten film på vår instgram och jag tycker den blev lite cool? Jag blir iaf sugen på godis, fast det är jag ju alltid. Just nu är favoriten djungelvrål och zoo apor. När jag väntade Atilla smyg åt jag typ en påse djungelvrål om dagen i några veckor.

Denna dukning tycker jag var så söt!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *