Glad Påsk, Majutgåvan, Bröllopsdukning

Okategoriserade |


Hej, det var inte igår. Jag vet att bloggen ekat tom men det har varit för mycket att göra på le work så den har tyvärr blivit bort prioriterad. Men nu är jag tillbaka. Påskledigheten har varit behövd. Mina barn, 2 och 3 år, tycker att bajs både är intressant och kul så i deras påskägg köpte jag leksaks hundbajs. Minen när dom öppnade äggen och trodde det var riktig bajs är oslagbar, jag vet inte vem som tyckte det var roligast, jag eller dom. #momoftheyear ( man måste ju få busa lite som förälder med sina barn och dom fick även små bilar så det var inte bara bajs i påskäggen, haha).

På jobbet är det nu inlämning med material till layout för i början av maj åker utgåvan på tryck och sen ut i en butik nära dig. Jag ser så mycket fram emot att se utgåvan i butik, det kommer vara ett så bra nummer! Då ska jag fira med ett glas skumpa!

På torsdag ska vi fota och filma dukningar så då får ni hänga med på vår Instagram ,@alltombrollop, hela dagen. Lika och följ oss gärna, jag blir så otoligt mega glad då! Hjälp oss nå 5 000 följare innan maj är slut, please!

Jag lovar att blogga mer nu framöver, det kommer lite AoB testar, lite tankar om bröllop i dessa pandemi tider, bakom kulisserna från omslagsbruden mm. Jag är bara så fruktansvärt trött på att höra och se ordet corona, jag har sådan sjuk reseabstinens och jag vill inte sprida någon negativ energi och jag har varit lite negativ inombords. Nu är det dags att göra tacksamhetsövningar och se glaset halvfullt och inte halvt tomt.

Vi hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *