Rituals Elixir collection

Okategoriserade |


Jag fick ett pressutskick med hårserien Elixir Collection från Rituals. Vi får ju pressutskick för att de hoppas att vi ska skriva om dom osv och jag tycker att det är kul att prova nytt och Rituals är ett av mina favorit märken. Det är nog tack vare min mamma, hon är nog deras största fan och jag förstår varför. Dom känns lyxiga och dofta gott. Happy Budda och den röda serien är min favorit men nu har jag börjat gilla cherry blossom ( den vita med rosa text) mer. Jag köpte även deras nya rosa parfym som doftar magiskt. Min favorit produkt är deras shower gel som skummar, det känns lyxigt och funkar bra som raklödder också.

Any hooo, jag fick deras hårserie, Elixir Collection, till kontoret och de produkterna har jag inte testat innan så jag vart ju som på moln att kunna få göra det nu. Nu har jag provat produkterna i en vecka så här kommer mina recensioner.

Denna var min favorit, en hårmask som återfuktar under natten. jag trodde att det skulle bli kletigt på kudden men den torkade bra in i håret och var inga problem att skölja ur morgonen efter. Den doftar gott och håret blev mjukt. Mitt hår är otroligt slitet så denna produkt behövs verkligen, mitt hår blev väldigt glad. 5 av 5.

Hårsprayen doftar sååå otroligt gott och känns inte tung på håret eller gör så att håret blir stelt. Jag tycker mina lockar höll helt ok under dagen. 3 av 5.

Protecting blow dry sparay. Även denna doftar så gott och jag behöver verkligen använda denna typ av spray innan jag fönar håret så jag inte sliter mer än vad jag behöver på håret. Jag kan tycka att vissa av dessa sparyer gör håret lite ”fettigt” men denna kändes väldigt lätt. 4 av 5.

Intense nutition hair mask. Även denna känns så bra i håret, håret doftar gott och känns lent. Jag tar det bara i längderna och i topparna inte i hårbotten. 5 av 5.

Kreatin recovery hair mask med argan oil. Vad ska jag säga, jag älskar rituals. Dom gör inga dåliga produkter. Denna gör också håret mjukt och doftar gott. 5 av 5.

Hårmoussen har jag tyvärr inte provat, jag använder inte mousse.

Men ja, jag tycker att rituals är kärlek, bra produkter och lyx till en bra peng. Vad tycker ni?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *