Har ni bästa bröllopsbilden? TÄVLA NU!

Okategoriserade |


Nu har vi en stor tävling hos oss på www.alltombrollop.com!

Vem har årets bästa bröllopsbild?

Svenska folket röstar fram vinnarna! Alla brudpar kan delta – ni laddar själva upp er bild och har möjligheten att vinna tävlingen där svenska folket röstar fram sin favorit.

Vi korar tre vinnare som får riktigt fina priser samt att vinnarna publiceras i kommande utgåva av Allt om Bröllop – ute 23 september. Alla som gifter sig under sommaren kan vara med då tävlingen pågår fram till 20 juli.
Att tävla är enkelt- ni laddar bara upp en bild från ert bröllop så är ni med.

Vinnarna publiceras i nästa utgåva av Allt om Bröllop – ute 23 september. TÄVLA HÄR!

Det finns fina vinster i potten!

1 PRIS:

Är en romantisk övernattning för två personer på Radisson Collection Strand Hotel i Stockholm, i ett premiumrum med frukost på rummet och en flaska Prosecco vid ankomst under en valfri helg 2021.

Värde: 3 800 kr

2 PRIS:

Då vinner ni ett presentkort från Smycka till ett värde av 2 500 kr som även går att handla med i alla Smycka butiker och på Smyckas webbutik; www.smycka.se

Värde: 2 500 kr

3 PRIS:

Vinn varsitt lyxigt gåvoset från Rituals med härliga spaprodukter att skämma bort er själva med. För att skapa en extra härlig stämning i badrummet, tänd de exklusiva doftljusen och placera ut de vackra doftstickorna. Hela kitet har ett värde på 2 000 kr. Varva ned och vårda kropp, sinne och själ med detta härliga hemmaspakit!

Värde: 2 000 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *