Get in shape

Okategoriserade |


Jag gjorde en fråga för att se hur många av er instagram följare som tränar för att komma i form inför bröllopsdagen och det var hela 70%. Att träna behöver inte handla om att gå ner i vikt utan att bygga upp sig själv och känna sig stark i sin kropp och knopp. Att planera bröllop kan skapa mycket press och stress och då är träning ett perfekt verktyg för att må bättre. Träning behöver inte heller vara att lyfta skrot på gymmet, det kan vara simning, dans, spela fotboll, yoga. Hitta det som du tycker är kul! Eller gå/cykla istället för att ta bussen till jobbet om du kan det.

Jag ville verkligen inte träna i morse, jag har sjukt mycket att göra på jobbet, jag va super trött och ville egentligen hellre ha en lugn frukoststund hemma efter att jag lämnat barnen på dagis men då sa jag å mig själv ” du får inte större rumpa av att sitta på soffan” och så tog jag mig i kragen och gick till gymmet och tränade i 30 minuter. Det var inget pass som jag kommer skryta med men jag tog mig dit och jag gjorde något. Jag tränade främst för att släppa lite stress men även såklart för att få större rumpa, det vill jag mer än gärna ha, haha.

Här står jag och spänner spagettiarmarna, om något träningsmärke vill sponsra med snygga gymkläder så tackar jag gärna för det, haha. Och ja jag körde knäböj med 5 kg vikter, det tar tid att bygga upp styrkan när man varit borta i typ 4- 5 år. Kämpa kämpa som Gunde säger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *