Astrobloggen

Okategoriserade |


Igår blev det en spontan intervju på Isis Kammare i gamla stan med Margareta Hedin, läs Astrobloggen HÄR, inför september utgåvan. Jag har vetat vem hon är i flera år och är själv otroligt intresserad av astrologi även om jag inte är super kunnig.

Det blev verkligen spontant så utan att ha förberett mig kastade jag mig på tuben till hennes studio och hon är ju fantastisk! Vi pratade om de som va planen men även om världen just nu och om kärlek och att det är vanligare än man tror att brudpar kommer och ber att få en läsning inför bröllopet.

Hon gjorde en snabb läsning på mig och min karl och det stämde ju så bra in på åren vi haft och för framtiden är det tydligen en bra tajming för oss att gifta oss i vår eller skaffa ett tredje barn. Spännande att se va som händer i vår med andra ord.

Hon sa även annat som jag känt att jag behöver få lite bekräftelse på utan att jag själv hade sagt det till henne innan.

Jag kommer absolut gå och få en ordentlig läsning igen, så spännande. Förut när jag var yngre jobbade jag i en skobutik på söder och hade en äldre man som stalker, han va inte farlig men ändå lite obehagligt. Han har ju även skickat brev hem till mig där jag bor nu så ja lite läskigt är det, men iaf. Han kunde mycket om astrologi så han skrev ut mitt horoskop för framtiden, synd så vet jag inte vart jag lagt det för de skulle vart spännande att se om de han hade skrivit var ”rätt”.

Iaf, så otroligt roligt att få träffa henne och Margareta är verkligen fantastisk och så lättsam och trevlig och kunnig. Resultatet av intervjun får ni se i september utgåvan 🙂

Jag älskar verkligen Gamla stan, det är mitt to go place när jag vill få en känsla av att vara utomlands eller om jag behöver ”komma bort”. Så fina gränder, mysiga café och dom har Kristallrummet som jag gillar. Den finns ju även på söder fast lite större butik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *