Modefotografering Margaux Dietz

Okategoriserade |


I går hade jag en fantastisk dag! Vi plåtade ett brudmode med Margaux Dietz och även om det är så sjukt mycket jobb med alla förberedelserna kring våra fotograferingar så är det det absolut roligaste! När jag ser allt ta form och när bilderna knäpps och man ser hur fiiiiiint det blir, wow vilken känsla! Att få styla är ju också sjukt kul. Jag plockar ju även in mode så inte enbart de klassiska brudklänningarna.

Vi fotade på Lejondals slott och jag blev själv sugen på att gifta mig där. Så fint och så trevlig personal! Teamet vi hade igår va fantastiska. Linda Broström fotograferade, Simon Kallin filmade. Jag styla, Camilla Järvås gjorde hår och make, Systerblom med assisterande Maria Lind skapade blommor, Theoochjag gjorde ballongdekor, Tartissimi gjorde dessertbord och The craving solution skapade tårtor. Porslinkabinettet.se dukade upp med vintage porslin, koppar osv. Godis från Hemmakväll (mums!).

Temat var Marie Antoinette, med en mix av engelskt tea party och modernt 2021. Och det blev så jäkla bra, de måste ja jag få säga. Så sjukt nöjd.

Vi hade klänningar från Stockholm Brud och Fest, Noyemi couture, Malena Ekström, Valerie, Custommade mm och smycken från Smycka, Janeandsophie, pandora.. Löshår från Rapunzel, ja ni hör ju vilket crew. Det ska bli så sjukt kul att se resultatet i höst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *