Vattenkrig, pizza och sol

Okategoriserade |


Jag tänkte hoppa in här och skriva lite mer personligt. Dessa veckor innan det är dags för semestern bjuder på lite extra stress men jag tror jag känner stress för att inte jobba på hela 4 veckor. Så det ska skrivas artiklar, vi har en till plåtning nu på torsdag och egentligen skulle vi behöva göra en till nästa vecka men tiden går fort nu..

Helgen bestod av vattenkrig, grill och pizza i ved ugn och några glas rosé med familj och vänner. Det var en otroligt lyckad helg och jag hoppas på en försmak på vad semestern har att bjuda på.

Jag har sett klart Jane the Virgin och Younger. Jag tittar lite på The Bold types men har inte fastnat till 100 %. har ni tips på en härlig feelgood serie?

Från det ena till det andra, vi vet inte om vi ska åka till Turkiet eller inte. Det hade vart perfekt nu när de renoverat lite i huset för barnen och det vore så härligt med sol och bad och god mat. Jag längtar efter att få känna känslan allting är möjligt och det får jag alltid när jag är utomlands. Hur ska ni göra i sommar?

 

 

2 svar på “Vattenkrig, pizza och sol

  1. Ewe säger:

    Ska åka utomlands två gånger i sommar, om allt går som det ska 😊 första borde vara lugnt iaf då det är inom EU. Sätter INTE mitt liv på paus!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *