Stadshuset i solsken

Okategoriserade |


Idag hade redaktionen, tyvärr kunde inte alla närvara, en fotografering på morgonen ute vid Stadshuset. Jag förstår verkligen varför brudpar gifter sig ,och fotograferar sig, där. En otroligt vacker plats i Stockholm. Idag hade vi även solen som gäst vilket var så välkommet! I nästa nummer av Allt om Bröllop som kommer ut i butik den 23 september så kommer ni få se ett festmode vi fotograferade där innan vi gick på semester.

Vårt nya tillskott Sara på plats! Vilken super härlig tjej vi har nu i teamet. Min tanke när jag fotade denna bild var att se Sara tydligt i fotografens kamera och suddigt där hon är suddigt men såg nu att hon inte såg tydlig ut i fotografens kamera. Fail. Så det är inte att jag försöker hålla Sara hemlig, haha, det är jag som är dålig fotograf.

Alina, vår fotograf. Jag såg henne på instagram och nu har hon fotat två moden för Allt om Bröllop och nu även oss. Super duktig och sjukt rolig!

Även MR Bröllop hamnade på bild, tydligen suddigt på min kamera. Kanske lika bra? haha. Vi har rätt taskig humor på redaktionen men det är med värme och bara på skoj. 

Tyvärr var jag för upptagen med att be Sara ta en bild på mig så jag fick inte vår säljare Thomas på bild. Så kan de bli när man är självupptagen, haha, förlåt Thomas.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *