Vad händer på redaktionen?

Okategoriserade |


Vi väntar med spänning på vår nya utgåva som kommer ut i butik den 9 november. Det är Allt om Bröllop Special med tema Bröllopsresor! Att skriva om resor och titta på alla fantastiska bilder från vackra platser gör att resenerverna kliar. Jag som älskar att resa och upptäcka längtar efter nu en hederlig charter. Gå från solstolen-havet-baren-solstol-havet-restaurangen-baren-solstolen-havet-shopping-sova. Repeat. Gaah jag blir knäpp. Jag är inte skapad för att leva i Sveriges klimat.

” Men det blir vardag även om du flyttar utomlands”  

Ja men jag har hellre en vardag med sol i ansiktet och sand mellan tårna än kalla regniga Sverige. Ok jag ska inte klaga, Sverige är fantastiskt på många sätt MEN ni som vet ni vet.

Vad händer mer i veckan? Jo det blir press spring och ett vattenfast mascara test. Vilken mascara håller bäst för tårar på bröllopsdagen? Det ska vi ta reda på i veckan! Det vill ni inte missa på Instagram!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *