Champagneprovning med Guldkulan och Juhlin

Okategoriserade |


Idag måste jag erkänna  att jag nog är lite bakis, jag vart nog lite rundare under fötterna igår än vad jag trodde. Det var dock tur att det bjöds på lax snittar annars hade nog både Sara och jag krupit hem för båda åt väldigt lite innan champagneprovningen. Inte att rekommendera men ibland glömmer man bort att äta för man sitter med jobb som behöver bli klart.

Kvällen igår var så otroligt jäkla kul. Det är lätt, kan jag tycka, att det blir stelt på jobbmingel, eller att man känner sig som en elefant i ett glashus, men så var det verkligen inte igår. Jag, Sara och Jens blev inbjudna till Glashuset där det visades upp en konstutställning, så jäkla snygga foton och konstnärerna var sjukt roliga, samt champagneprovning av Guldkulans champagne. En av flaskorna kostar 9 299 kr på systemet, finns endast i 200 exemplar, så jag tyckte det var lite ballt att få provsmaka den. Den smakade lite som kräfta och smör.

Min favorit under kvällen var denna, den smakade friskt och fräscht, och jag tror den va den billigaste av de alla…299 kr på systemet om jag inte minns fel.

Den rosa var även väldigt god samt Champagnen som heter Black. Rekommenderas starkt. Tror den kostar 499 kr

Vet ni vad som gör mig glad, det är när två mega entreprenörer som dessa har fötterna på jorden. Visste ni att Håkan började sin karriär med att sälja dammsugare? Rickard sommarjobbade som sopgubbe när han var liten. Eventet började 17:30 och jag och Sara var bland de sista som gick vid 21:00 och då stod vi och pratade med dessa två under större delen av kvällen. Så trevliga! Kul kväll och på detta jobb lär jag mig mycket om vin, öl och champagne eftersom vi får prova mycket och Jens, the big boss, har tidigare haft vin agentur och är utbildad inom detta. Så det är väldigt intressant.

Konstnärerna. Jag älskar fotografiet bakom han. Madame heter den.

Suddig bild men så blir de efter några glas skumpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *