Att resa!

Okategoriserade |


Finns det något bättre att göra än att resa? Jag tror inte det! Imorgon släpper vi vår nya utgåva Allt om Bröllop Special med tema bröllopsresa! Våran sajt har ändrat utseende och även vår instagram.

Som vi har drömt oss bort när vi uppdaterat! Nu längtar jag efter att få boka en biljett till varmare breddgrader, känna solen i ansiktet, den varma luften och doften av havet. Speciellt en dag som denna då det är svinkallt i Sthlm.

I nya utgåvan tipsar redaktionen om sina bästa resmål. Jag tipsar om Turkiet. Innan jag träffade min blivande man så visste jag knappt något om Turkiet, vad jag hade missat! Istanbul är en fantastiskt stad! Jag hoppas även att vi kan besöka Kapadokya nästa gång vi åker M´s föräldrars hus i Kulu. Det är bara 2-3 timmars bil resa därifrån.

Frågan är vart man skulle åka på smekmånad? Visst lockar maldiverna, turkost vatten och sol men en äventyrs resa är inte heller helt fel. Hur tänker ni? Vart drömmer ni eller planerar ni att åka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *