Julpyssel med Cricut

Okategoriserade |


Igår var jag inbjuden till ett jättemysigt event med Cricut där vi fick prova att pyssla med deras maskiner. Det var verkligen så kul!

Så mysigt! Väldigt fin dukning.

Dekorera era egna julgranskulor, så rolig ide.

Vi som var inbjudan fick dekorera en varsin julgranskula, ni kommer inte få se den på bild för det är en present till min karl som han ska få på söndag när vi klär vår gran. ( Den blev tyvärr extremt ful också, haha, men den är gjord av kärlek och jag hade tidigare tänkt att jag ville ge han något hemmagjort så denna passade perfekt. Det är tanken som räknas!). Ni får se en som Kreativa Karin har gjort istället.

Denna lilla maskin använde vi oss av.

Så fin! 

Man kan göra sina egna etiketter. 

Jag tycker att det var jättekul att få pyssla, äta lite gott och dricka lite bubbel. Man använder sig av deras app som man designar i och sedan kopplar man upp sig via appen till en maskin från dom, man behöver då köpa sig deras maskin, och sedan kan man skriva ut och designa allt möjligt. Dom har maskiner till att exempelvis trycka på kläder, göra kort och menyer, eller som vi fick göra klistra och dekorera en julkula.

Alla var otroligt trevliga och jag fick lite julfeeling, december och julmys nu är jag redo för dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *