Beauty

Okategoriserade |


Jag har turen att få produkter skickat till mig från företag eller när vi är på event i goodibags och en av produkterna jag fått och som jag är helt kär i är UFO mini från Foreo. Den är dyr och jag hade inte unnat mig den för att jag är rätt snål mot mig själv när det kommer till sånt så för mig som aldrig unnar mig ansiktsbehandlingar är detta lyx! Jag har redan köpt ( för egna pengar) fler ansiktsmasker som passar till. Detta är vardagslyx och för mig som har två barn är det perfekt. 2 minuters egentid och ansiktet får sig lite kärlek. Jag är ändå 34 och inte super ung så det är viktigt att jag tar hand om min hud, jag ska ju hålla länge. Känner ni av pressen av att se ung ut? Jag får ofta höra att jag ser yngre ut än vad jag är vilket nog även beror på min röst men jag ser ju själv att linjer börjar komma..det ger mig lite stress om jag ska vara ärlig men jag jobbar på det. En töntig grej..förut fick jag ångest om vänner eller M la upp bilder på mig där jag tyckte att jag såg ful ut men det jobbar jag aktivt på så nu blir jag inte lika upprörd. Haha. Ibland är hjärnan knäpp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *