God Jul

Okategoriserade |


 

Tiden springer, pressen ökar och stressen har tagit ett fast grepp om min nacke och rygg. Nu inför julledighet har det varit otroligt mycket på min To Do List och den ökar istället för minskar känns de som. Jag klarade av en plåtning trots en modell som inte dök upp och lite sista minuten saker som aldrig levererades. I måndag var det jobb fram till lunch och sen var det glöggmingel på kontoret och nu är det ledighet till början av nästa år. Det låter längre när man skriver så. Och jag vill inte jobba över jul och nyår. Detta arbetsår har varit helt fantastiskt men också otroligt krävande. Jag vill bara fira allt vi åstadkommit. Men det är sååå lätt att endas fokusera på de man hade kunnat göra bättre. Känslan av att allt måste vara 110 % är inte hälsosamt. Det är så många olika bollar i luften hela tiden och sen har man ett privatliv på de, det är så svårt att balansera. Jag har inte lärt mig det än.

Jag har så höga ambitioner och mål och prestations prinsessan inom mig skriker högt när det känns som att jag inte levererar tillräckligt bra. Jag behöver jobba på det. Vi har suttit med två tidningar som ska producerats, sociala kanaler, sajt som ska uppdateras, blogg, springa på event och knyta kontakter, möten, intervjuer, en fotografering för februaris utgåva, event planering, jaga in material och produktbilder, uppdatering av myweddingplanner.net mm. Jag behöver sitta i helgen för att få klart de sista inför måndagen. Jag vill inte komma tillbaka till stress och press efter ledigheten. Jag vill komma tillbaka till nytt år och energi.

Det ska bli mysigt att fira jul med familjen och njuta av familjekaoset, haha, men första måste de sista fixas inför jul..stress..stress, som varje jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *