Merry x-mas

Okategoriserade |


Dagen innan julafton bjöd vi hem två kompisar att spela bingolotto med oss, M vann 100 kr! Jag skickade in en bild till bingolotto och hoppades att den skulle visas men icke, haha, så då får ni se den.

Vilken sov stil.

Vi åkte hem till min gudmor på julaftons morgon och sov över två nätter. Väldigt mysigt. Tomten kom på julafton och ingen av barnen blev rädda, Alaattin hade sagt ”ingen tomte bara tomtemor” för han blev rädd förra året men i år gick det bra :).

Vi åt massa mat, tittade på Kalle Anka, öppnade julklappar, spelade spel och la oss relativt tidigt.
Barnen vaknade sedan klockan 5:00 men tur så tog min gudmor barnen så jag fick sova lite till.
Juldagen var lugn. Eller lugn är fel ord med två små barn, haha.
Jag är väldigt glad över mina julklappar. Några nya feelgood romaner att läsa, vin, diffuser med kristaller, olika kristaller till meditation, choklad, popcorn, ett spel, bäst i test boken, badskum, en skål till min serie jag samlar på, två fina champagne glas, champagne, djungelvrål..sen beställde jag mig ett par skor nyss på rean. En julklapp till mig själv 🙂
God Jul och hoppas ni haft mysiga juldagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *