Vad jag tar med mig in i 2022

Okategoriserade |


Feelgood romaner- att läsa till och från jobbet får mig på bra humör!

Kristaller- behöver använda dom mer i min vardag för att få bättre energi.

Ansiktsmask- älskar!

Smycken- allt blir roligare med lite bling bling!

Ledord:

Jag vill skapa en vardag som passar mig

Slow down to speed up

Lekfullhet

Lugn och stillhet

Sätta gränser

Leva i min egna sanning

Jag har alltid varit en sån som inför varje år reflekterar över hur året varit. Vad har jag gjort bra, vad kan jag förbättra osv.

Jag har tänkt att 2022 ska vara året jag blir lite ”coolar”. Kan låta super töntigt, haha. Men nu har jag tänkt till lite och jag har ändrat mig. Varje år försöker jag bli bättre. Prestera mer osv men jag känner att 2020 och 2021 har varit två tuffa år och jag orkar inte kämpa mer. Jag vill inte bli snyggare eller bättre, jag vill ha roligare och vara mer lekfull! Sen behöver jag slow down to speed up. Så sönder stressad som jag har märkt att jag varit nu när jag fått några dagar i vila vill jag inte vara. Det håller inte. Och som mamma ska man vara bäst på allt. Jag orkar inte det. Jag orkar inte leverera 120% på alla plan. Det får räcka nu. Jag behöver inte vara bäst. Jag behöver bara vara jag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *