Lets talk about Sex

Okategoriserade |


..and the city! And just like that, har ni sett?

Utan att spoila så har det varit mycket tårar. Dels för det uppenbara som jag inte kan skriva om ni inte redan sett den, sen för att deras vänskap är så fin och det får mig att tänka på mina tjejer, jag saknar dock Samantha men jag tycker att dom gjort den biten bra. Sex and the city var en så stor del av min uppväxt och nu när de är tillbaka så blir det så känslosamt eller så är det den tiden på månaden, jag vet inte. Men mina tårar kan inte sluta rinna, jag gråter åt allt typ.

Jag känner att jag även vill ha en vit tyllkjol, jag älskar hennes outfit med tyllkjolen och den randiga tröjan. Jag är även besatt av Emely in Paris , har ni inte sätt säsong 2 GÖR DET NU!

Om jag ändå var rik så jag kunde köpa mig dyra designer kläder…haha.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *