Sephoras digitala pressvisning

Okategoriserade |


 

Tidigare i veckan kopplade jag upp mig på Sephoras digitala pressvining av nya produkter vår/sommar 2022. Väldigt intressant att se va som är nytt, vad som trendar och träffa personer bakom märken som NARS, Benefit, Sunday Riley osv. Mina absoluta favorit märken när det kommer till hudvård så är det Sunday Riley och Youth to the people, Jag har en grym peeling mask från Youth to the people som min käre karl använt utan min vetskap, NÄSTAN HELA BURKEN, och den kostar över 500 kr. Jag blev liiiite irriterad på den, haha.

En produkt som jag verkligen älskar i sminkväg är krämrouge. Jag använder sällan puderform.

Jag har provat NARS nya Foundation och den är riktigt bra. Älskar deras smink produkter! Stilrena förpackningar vilket jag gillar.

På bilden har jag den nya Foundation och jag tycker att den täcker riktigt bra utan att man ser för sminkad ut, även den nya rougen från Rare Beauty. Love it!

Tusen tack Spalt pr för pressutskick och Sephora för att jag fick delta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *