Lunch på Oxenstiernan

Okategoriserade |


För en vecka sedan hade vi lunchmöte med en frilansare till oss, så trevlig tjej, och vi åt på restaurang Oxenstiernan som har otroligt god mat och var väldigt mysigt. Så ville tipsa er alla Stockholmare där ute om ni letar efter ett mysigt ställe på Östermalm.

Hur gulligt, handduk vid varje plats. Perfekt för en som spiller, som jag!

Detta va så himla gott! Helt vegetariskt. Sedan drack vi en cappuccino på ärtmjölk, även de va super gott. Jag hade inte provat ärtmjölk innan och var lite skeptisk men det var lika gott som på havremjölk.

Jag kan tyvärr ingenting om konst men inspirerad blev man av att äta i denna miljö. Det fanns mycket fint på väggarna samt inredningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *